Fóliás gyűjtő- csomagológép

Fejlett technológia a csomagolás szolgálatában

EGYEDI ÉS KOMPLETT CSOMAGOLÓ RENDSZEREK GYÁRTÁSA

A társaság fő tevékenységi köre a speciális rendeltetésű gépek gyártása, ezen belül elsősorban a csomagológépek gyártása és fejlesztése. A társaság vezetősége egyöntetűen legalább 25 - 30 éves csomagológép fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik.

A jövőszemléletet tükrözi a folyamatos gyártmány és gyártásfejlesztés, valamint zöldövezeti teljesen új kivitelezésű korszerű csomagológépgyár és a 2003-ban üzembehelyezésre került gépfejlesztő, és prototípus gyártó üzemegység.

Az átvett licence-ekre és saját dokumentációkra alapozva a gyártási technológia teljes átfogásával korszerű, nagybonyolultságú berendezések fejlesztésére és gyártására képes. A konstrukciók tervezésénél, továbbfejlesztésénél a vállalat tervezőgárdája a legújabb műszaki eredményekre támaszkodva, élenjáró csomagolási színvonalat valósít meg. A célirányos gyártmányfejlesztésnek köszönhetően sokfajta géptípus készül, ezáltal lehetőséget adva komplett csomagolóvonalak kialakítására.

A mai igényeknek megfelelő csomagolástechnika magába foglalja a gazdaságosabb környezetbarát csomagolóanyag igényt, fejlett technológiát, valamint magas szintű automatizáltságot és hatékony teljesítményt. A 40-50 főt foglalkoztató társaság az anyagbeszerzéstől az üzembehelyezésig teljesen átfogja a gyártási palettát. Alapfilozófiánk, hogy a gyártmányok egyenletes kifogástalan minőségére ne tudjon rossz alvállalkozói teljesítés befolyással lenni, ezért megbízható alvállalkozókat is csak kismértékben alkalmazunk.

A társaság széles piaci kapcsolatokkal rendelkezik, termelésének jelentős része export. A Gáspár-Pack legnagyobb megrendelői közül kiemelkedik a GE HUNGARY, de a gyógyszer és élelmiszeripar területén is több világcégnek beszállítója, melyek megkülönböztetett partnerként kezelik és tartják. A cég jó megítélése nem csak a CE minősítéssel ellátott kiváló minőségű és megbízható termékeinek köszönhető, hanem a gyár impozáns külső és belső megjelenése egyaránt méltó visszhangra talált a belföldi és külföldi partnerek körében.