Fóliás gyűjtő- csomagológép

Kartondobozos gyűjtő-csomagológép
GYDG - 3B típus

A GYDG - 3B típ. csomagológép korszerű kartondobozos csomagolási módot valósítja meg, vízszintes termék és dobozmozgatási technológiával. Egyedileg is alkalmazható, és komplett csomagoló vonalba is jól beépíthető. Korunknak megfelelően ez a csomagolási technológia automatizáltságánál fogva teljesen átöleli az egész termék elrendezési és dobozolási folyamatot. A csomagolás a pályán érkező termékektől, a kész dobozolásig magába foglalja az egész technológiát. A vízszintes mozgásokból adódóan a termékeket kíméli a sérülésektől, pl. palackok esetén a címkék nem sérülnek. A csomagolás egy tűzött, vagy ragasztott kartonból indul ki, amely egy, vagy többrétegű karton alkalmazását is lehetővé teszi.

Felhasználási terület:

Darabáruk (pl. izzólámpák, gyógyszerek, kozmetikai szerek stb.) és élelmiszeripari termékek (pl. konzervek, édességek, dobozos és üveges italok stb.) hullámpapír kartonos gyűjtőcsomagolása.

Működési leírás:

A csomagológép automatikus működésű, szakaszos mozgású, fokozatnélküli mechanikus meghajtással rendelkezik. A behordó pályán érkező termékek a szükség szerinti vízszintes, vagy függőleges előrendezést követően automatikusan a már felállított kartonszabatra kerülnek. Az igény szerinti hosszenyvezéseket követően a termékhez feszített kartont szabályozható erősségű karok rögzítik. A kész gyűjtőcsomag görgősoron távozik a gépből.

Csomagolási folyamat

Tokos dobozolás

................... I. ütem............................... II. ütem..........................III.ütem...............

folyamat ábra

Műszaki adatok:

Teljesítmény:
Fokozatnélkül állítható 2 - 15doboz / perc.
Doboz méret: Hossz.: 190 - 450mm, szél.: 100 - 250mm, mag.: 40 - 250mm.
Gép méretei: Hossz.: 2800mm,
szél.: 1350mm, mag.: 2100 + 50mm.
Elektromos igény:
3 x 230 / 400 V,  50 Hz,  6 kW.
Levegő igény:
10 liter / doboz, 6 bar.
Gép tömege: 1200 kg.

GYDG-3b csomagológép